DK
Kontakt os døgnet rundt +45 74 67 36 37

Vi leverer muligheder!

Om os

Vi leverer muligheder!

Schmit International Transport A/S, med hovedsæde i Padborg, Danmark, står for moderne logistik og service på højeste plan. Vores mangeårige erfaring giver dig altid mulighed for den bedste transportløsning og en sublim kundebehandling.

Vores moderne vognpark omfatter for øjeblikket 180 trækbiler og p-trailere med det nyeste udstyr, som hvert år tilbagelægger ca. 20 millioner kilometer på de Europæiske veje. De 70.000 hestekræfter er dagligt undervejs mellem Danmark og resten af Europa og råder over mere end 5000 palle-standpladser.

Sammen med vores datterselskab Norway Express ApS er vi specialister i transporter til og fra Skandinavien med daglige afgange, del- og hel-partier, coiltransporter og specialtransporter på op til 18 m længde.

Hos os finder du altid en professionel, komplet løsning!

Transport know-how

effektivitet og transport

Nogen kører rund i cirkler, vi foretrækker den lige vej!

Schmit International Transport A/S gennemfører et stort antal komplekse opgaver. Ved hjælp af vores moderne udstyr og smart turplanlægning opnår vi en høj præcision, selv ved uforudsete ændringer i planerne.

Vi gennemfører altid opgaver pålideligt, selv ved kortfristede kundebehov.

Det sætter vores loyale kunder pris på!

Internationalt

DANMARK + EU

Schmit International Transport A/S, med hovedsæde i Padborg, Danmark, står for moderne logistik og service på højeste plan. Vi tilbagelægger daglig ca. 100.000 kilometer for dig – ingen strækning er for lang for os!

Vores mangeårige erfaring og vores vognpark, som er udstyret med nyeste teknik, giver os mulighed for til enhver tid at opfylde dine ønsker. Et professionelt team af medarbejdere sørger for et problemfrit forløb, altid til tiden - 24 timer i døgnet.

NORGE + EU

Europa bliver tæt forbundet med Norge via vores datterselskab Norway Express ApS. Deres speciale er transport til og fra Norge med f.eks. start eller destination i Tyskland eller BeNeLux-landene.

Med egen trailerterminal i Oslo har de fleksibiliteten til hurtigt at skabe kapacitet ved behov, hvilket muliggør en hurtig og sikker levering af små og store partier!

Norway Express ApS - Den bedste partner ved transporter til og fra Norge!

POLEN + EU

Vi er den sikre løsning! Med vores afdeling i Stettin har vi udvidet vores markedsposition på det internationale transportmarked og afrunder således vores transportgruppes ydelsesspektrum. Vores medarbejdere har et fremragende branchekendskab og vi har en betydelig plads på det østeuropæiske marked. 

Kunden og leveringsterminen er altid i fokus hos Schmit International Transport Group!

Specialtransporter

Uanset hvilken forhindring – vi overvinder den!

Schmit International Transport AS har til enhver tid det rette udstyr til rådighed til specialtransporter inden for Europa. Vores vognpark omfatter 50 satellitovervågede specialkøretøjer, der bl.a. er udstyret med udtrækkelig trailer med teleskoplad til transport af industrigods på op til 19 m, samt konventionelle trailere med medfølgende gaffeltruck. Naturligvis råder alle specialkøretøjer over helårstilladelse for altid at kunne være til rådighed for dig - uanset vejret! 

Hos Schmit International Transport AS varetager den samme medarbejder din specialtransport helt fra planlægning over fremskaffelse af specialtilladelser og ledsagekøretøjer til gennemførelse af transporten.

Vi har årtiers erfaring på markedet for specialtransporter inden for såvel byggebranchen som vindenergi- og offshore- branchen!

Coiltransporter

Uanset hvor tungt – Schmit kan!

Hos Schmit International Transport AS er vi pionerer, når det handler om coiltransport. I metalbearbejdningsindustrien er transport af coils af største betydning og kræver høj præcision ved gennemførslen – her kommer vores mangeårige erfaring os til gode!

Uanset om det er store eller små coils – vores coiltrailere er udstyret med XL-lastcertifikat og sikret med de nyeste spændkæder og skralder. Dine coils er optimalt sikret!

Vognparken

Styrken til at vælge den rette vej!

Arbejdet i logistik- og transportbranchen er præget af dynamik, fleksibilitet og skarpe deadlines. Vores professionelle disponenter sørger dagligt for en perfekt og problemfri logistik med hjælp fra vores 180 trækbiler, der er udstyret med nyeste teknik og udstyr. Satellitovervågning sørger blandt andet for at vi kan optimere transporten i og med at vi til enhver tid har kontrol over køretøj og last.

Vores 200 trailere, herunder blandt andet coiltrailere, trailere med teleskopsadel op til 19 meter og konventionelle trailere med åbne sider gør os i stand til at kombinere skræddersyede logistikkoncepter med klassisk godstrafik.

Kort sagt: Vi har den rette løsning for dig!

Teamet

Vores medarbejderes mangeårige tilhørsforhold til firmaet gør at vi kan trække på en enestående kompetence og erfaring i transportbranchen.

Vores team tager sig engageret og kyndigt af alle dine logistikopgaver og er altid til rådighed for dig. Uanset om det er internationale del- eller hellastforsendelser, specialtransporter eller individuelle transportløsninger!

Os kan man regne med, også når det virkelig gælder!

Karriere

Vores medarbejdere får løbende videreuddannelse og bliver endnu bedre. Transportbranchen vil i de kommende år høre til erhvervslivets mest vækststærke brancher. Benyt dig af tendensen – kom med!

Kontakt

Transport 24 timer i døgnet 7 dage om ugen – kontakt os for at høre nærmere.

 

Telefon

Tlf  +45 7467 3637 
Fax +45 7467 5455

Adresse

Kilen 3 
DK 6330 Padborg